HAKKIMIZDA


Vizyonumuz


Turizm sektöründe, benimsediği güvenilirlik, konfor, üstün hizmet kalitesi ve anlayışıyla, ülkesinde referans olma ayrıcalığını yaşamak ve daima tercih edilen, örnek alınan bir marka olmaktır.



Misyonumuz


• Ülke turizmine destek vermek, katkıda bulunmak ve bununla da yetinmeyip dünyada tanınır hâle gelmek için sektördeki payını artırarak ilerlemektir.
• Kaliteli, güvenli, konforlu, ekonomik yolculuk sunmak ve müşteri memnuniyeti adına sürekli gelişmek.
• Hizmet kalitesini devamlı artırarak müşterilerine, çalışanlarına ve işine saygı duyarak, onlara daima en iyiyi sağlamak.
• Sektörde her zaman yüksek bir ivmeyle hareket eden bir kuruluş olmak.
• İlişkide bulunulan kurum ve kişilerle de uyum içerisinde çalışarak mevcut düzende daima ileriye dönük adımlar atmak.


Turlarımız


Türkiye'mizin her noktası gezilip görülmeye değerdir. Bu noktaların her birinde bölgeye hakim rehber ağımız ve taşıma durumumuz mevcut olduğunu belirtmek isteriz. Ek olarak, yörelere özel alışılmışın dışında özgün turlarımız ve ihtiyaçlara yönelik tur programlarımızda ekibiz tarafından yazılmıştır. Bu gibi özgün turlar ile hedeflenen turları daha akılda kalıcı ve amaca yönelik akıllara güzel anılar yazılması sağlanmaktadır.

Çalıştığımız ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitelerin her bir yaş, kültür, ilgi ve talep durumuna göre farklı çözümler üretmekte ve en verimli turun ne şekilde geçeceği hakkında yaptığımız çalışmalar sonucu sunum yapmaktayız. Örneğin; öğrenci gruplarına yaptığımız" Atatürk'ün Ayak İzleri" turumuz. Bu program Atatürk'ün yaşamında önemli işlere imza attığı bölgelere bir yıl boyunca farklı dönemlerde ayak basıp buralarda o anı yaşayarak geçmişi yaşayarak öğrenme ve öğretme deneyimimizdir. Unutmamak gerekir ki, yapılan gezilerde pratiği, teoriye çevirmediğimiz sürece o gezinin bize bıraktığı izde bizim damağımızda güzel bir tat bırakmaz. Yurt dışı turlarında ise grubumuz talebi doğrultusunda yapılan program ile bir çok ülkeye rahat şekilde ulaşma imkanımız mümkün olmak ile beraber yurt dışında çalıştığımız acentelerden destek almaktayız.



HİZMETLERİMİZ
  • Yurtiçi/Yurtdışı uçak bileti hizmetleri ve satış sonrası destek.
  •          Tüm dünya otellerinde konaklama hizmeti
  •          Vize işlemleri
  •          Kongre, toplantı, seminer vb. kurumsal organizasyonlarda gerek münferit gerekse grup operasyonları hazırlama ve yürütme işlemleri
  •         Tatil amaçlı gezilerde en uygun fiyat ve destek

Yukarıda belirtmiş olduğumuz hizmetler haricinde turizm ve seyahat ile ilgili her konuda destek vermek asli görevlerimiz arasında olmakla birlikte, çalışma prensiplerimiz doğrultusunda 7/24 bizlere ulaşabileceğinizi bildirmek isteriz. İş veya tatil amaçlı tüm seyahatlerinizin planlamasından, satış sonrası hizmete kadar sizlerini memnuniyeti bizler için en önemli başarı kaynağıdır.