BURSA - ULUDAĞ

BURSA - ULUDAĞ

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

KAÇ GÜN

gün

KAÇ GECE

gece

KAMPANYALI TUR

Hayır

YEMEK MENÜLERİ

TURUMUZDAKİ ÖĞRENCİ KAZANIMLARI

TUR ÜCRETİNE DAHİL HİZMETLER

YEMEK MENÜLERİ

1.      1. Gün - Öğle Yemeği (İznik, Köfteci Yusuf): 1 porsiyon köfte (garnitürlü), salata, ayran, tatlı.

 

2.     2. Gün - Öğle Yemeği (Bursa Uludağ): Mangalda sucuk ekmek

TURUMUZDAKİ ÖĞRENCİ KAZANIMLARI


  • ·       Osmanlı tarihi ve mimari yapılar
  • ·      Anadolu Selçuklu Devleti yapıları ve özellikleri
  •        Doğu Roma İmparatorluğu ve İznik surları
  •        İznik çinileri ve çini sanatı
  •        İznik Gölü ve bölgenin coğrafi özellikleri
  •        Kurtuluş Savaşı anlaşmaları
  •        Grup halinde hareket etme deneyimi

TUR ÜCRETİNE DAHİL HİZMETLER

·         Lüks 2013 - 2016 model otobüslerle seyahat

·         Araç içi ikramlar

·         Profesyonel kokartlı rehberlik hizmetleri

·         Bölgede 2 adet öğle yemeği

·         Tüm misafirlerimize TURSAB seyahat sigortası

·         Programda belirtilen tüm çevre gezileri

·         Müze ve Örenyeri giriş ücretleri

·         4 veya 5 yıldızlı otelde 1 gece yarım pansiyon (kahvaltı ve akşam yemeği dahil) konaklama (ÇelikPalas - Kervansaray Termal - Convention Center & SPA yada Tiara Termal & Spa Hotel)

1. Gün

İstanbul - İznik (Ayasofya, Çinicilik Atölyeleri, Nilüfer Hatun İmarethanesi, Süleymanpaşa Medresesi) - Cumalıkızık Köyü

SEEYOU TRAVEL rehberimiz eşliğinde sabah 07:00’da okul bahçesinde buluşma. Öğrencilerimizin otobüsteki yerlerini almalarından sonra saat 07:30’da okul bahçesinden rehberimizin anlatımları eşliğinde İznik’e doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Yolculuk sırasında araç içi ikramlarımız olacaktır. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuk sonrasında Doğu Roma İmparatorluğu ve Anadolu Selçuklulara başkentlik yapan İznik’e varıyoruz. Hıristiyanlar için önemli olan İznik Ayasofya’sını gezdikten sonra Süleymanpaşa Medresesi ve çinicilik atölyelerini, çini fırınlarının ortaya çıkarıldığı kazı alanlarını ve Lefke Kapısı’nı görüyoruz. Sonrasında İznik Müzesi’ni (Nilüfer Hatun İmareti), İznik Yeşil Camii’yi panoramik olarak gördükten sonra öğle yemeğimizi almak üzere restaurantımıza geçiyoruz. Yemeğimizin ardından İznik’ten ayrılıp Osmanlı Devleti’nin bilinen en eski köyü olan Cumalıkızık’a geçiyoruz. Uludağ’ın eteklerinde muhteşem doğa içerisinde bulunan köyümüzü gezerken 700 yıllık evleri ve Cin Aralığı’nı gördükten sonra akşam yemeği ve konaklama için otelimize gidiyoruz.   

2. Gün

Uludağ - Mudanya (Mütareke Evi) - İstanbul

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısının ardından Bursa’nın ve ülkemizin gözde kış turizm beldesi Uludağ’a hareket ediyoruz. Karla kapı orman manzaralı yoldan dağa doğru yolculuğumuzu gerçekleştirirken yaklaşık 45 dakika sürecek yolculuğumuzun ardından, oteller bölgesi olarak da bilinen Uludağ meydanına ulaşıyoruz. Burada Uludağ’ın muhteşem doğasında gezimizi yapıyor ve kartopumuzu oynuyoruz J . Öğle yemeğinde mangalda sucuk ekmek ziyafetinin ardından Uludağ’dan ayrılıyor 16.00’da Uludağ’dan çıktıktan sonra, akşam saatlerinde İstanbul’a ulaşıyor ve siz değerli öğrencilerimizi almış olduğumuz noktada bırakıyoruz. Siz değerli öğrencilerimizi bir sonraki gezimizde tekrar aramızda görmek üzere SEEYOU  diyoruz.

REZERVASYON FORMU