LİKYA TURU

LİKYA TURU

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

KAÇ GÜN

4 gün

KAÇ GECE

3 gece

KAMPANYALI TUR

Hayır

deneme

deneme 2

deneme 3

deneme

deneme

deneme 2

deneme

deneme 3

deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme

deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme
deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme
deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme denem
deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme 

1. Gün

Susurluk- İzmir-Aydın-Muğla

SEEYOU TRAVEL yetkilileri ile ve rehberimiz eşliğinde akşam 22:00’da okul bahçesinde buluşma. Öğrencilerimizin otobüsteki yerlerini almalarından sonra saat 22:30’da okul bahçesinden rehberimizin anlatımları eşliğinde yola çıkıyoruz.

2. Gün

Dalyan- Tekne Turu – İztuzu Plajı – Caretta&Caretta - Kral Kaya Mezarları – Göcek – Katrancı Koyu

Gece yolculuğumuzun ardından sabah saatlerinde İ zmir’e  varıyoruz. Vereceğimiz kahvaltı molamızın ardından Dalyan’a doğru yola çıkıyoruz. Dalaman ve Ortaca üzerinden Dalyan’a varışımızın ardından bizleri bekleyen teknelerimize binip Dalyan Tekne Turumuza çıkıyoruz. Sazlıklar arasından geçerek M.Ö. 4. yy. tarihlenen Dalyan’ın simgesi Kaunos Kral Kaya Mezarlarının hikayesini dinlerken eşsiz görünümünü fotoğraflıyoruz. Caretta - Caretta Kaplumbağalarının Akdeniz’deki en önemli üreme alanı olan İztuzu Plajında yüzme molasında denizin ve plajın tadını çıkartıyoruz. Ardından öğle yemeği için restoranımıza geçiyoruz. Öğle yemeğinin ardından tekrar teknelerimize binip karaya çıkıyoruz. Burada bizleri bekleyen otobüsümüze binerek yola çıkıyoruz. Yolda Katrancı Koyunun güzel manzarasının tadını çıkarmak ve fotoğraflamak için duruyoruz. Ardından sizleri güzelliği ile büyüleyen Ölüdeniz’e götürüyoruz. Buradaki yüzme molamızın ardından Fethiye’deki otelimize gidiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

On İki Adalar Tekne Turu – Yüzme Molaları – Kızılada – Göcek Adası – Yassıcılar Adası – Katrancı Adası

Sabah otelimizde alınan açık büfe kahvaltı sonrası Fethiye’nin ve Göcek’in birbirinden güzel koy ve adalarında yunuslar gibi özgürce yüzebileceğimiz, maviyi ve yeşili bir arada görmeye doyacağımız Oniki Adalar Tekne Turumuza çıkıyoruz. Tüm gün yüzme molaları ile beraber Bedri Rahmi Koyu, Akvaryum Koyu, Kızıl Ada, Göcek Adası, Tavşan Adası Yassıcılar Adası, göreceğimiz yerler arasında. Tekne turu dönüşünde Göcek merkezinde serbest zaman sonrası otelimize dönüyoruz. Aksam yemeği ve konaklama otelimizde.

4. Gün

Xanthos-Letoon-Tlos-Yakapark-Saklıkent Kanyonu

Sabah otelimizde alınan açık büfe kahvaltı sonrası tarihin gizemine doğru olan yolculuğumuz başlıyor ve ilk olarak dünyanın ilk federatif cumhuriyeti olan Likya Birliğinin başkenti olan Xanthos antik şehrine ulaşıyoruz. Rehberinizin anlatımlarından sonra kenti gezip bol bol fotoğraf çekmek için kendinizi kentin büyüsüne kaptırabilirsiniz. Başkenti gerimizde bırakırken altı önemli Likya kentinden biri olan Tlos`a doğru yola koyulmuş oluyoruz. Ama kenti gezmeden önce Yakapark Milli Parkı`nda su sesleri içinde güzel bir öğlen yemeği yiyoruz. Birliğin spor merkezi ve Likya kentlerinin en uzun ömürlüsü olan Tlos`u keşfettikten sonra artık Likya`nın kalbi ve dini merkezi olan Ana Tanrıça Leto için yapılmış olan Letoon bizi bekliyor. Letoon ve onun görkemli tapınaklarını geride bırakıp Xanthos Çayı olarak bilinen 18 km’lik Saklıkent Kanyonunda, buz gibi suya ayaklarımızı sokarak keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Saklıkent’ten gezimizin ardından dönüş yoluna geçiyoruz. Akşam saatlerinde İstanbul'a ulaşıyor ve sizleri almış olduğumuz noktada bırakıyoruz. Siz sevgili öğrencilerimizi bir sonraki gezimizde tekrar aramızda görmek üzere SEEYOU J diyoruz

REZERVASYON FORMU