İSPANYA

İSPANYA

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

KAÇ GÜN

gün

KAÇ GECE

gece

KAMPANYALI TUR

Hayır

EK BİLGİLER

EK BİLGİLER

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN HİZMETLER:

*İstanbul / Barcelona - Madrid / İstanbul arası THY ile gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti.

*Madrid / Barcelona arası hızlı tren ile ulaşım.

*Barcelona’da 3 gece, Madrid’de 3 gece, merkezi 4*’lı otellerde (şehir merkezlerine 4-5 km mesafede) açık büfe kahvaltı bazında konaklamalar.

*5 akşam yemeği.

*Barcelona’da panoramik şehir turu.

*Barcelona’da üniversite ziyareti.

*Tam günlük Figueras & Girona turu. (Dali Müzesi giriş ücreti dahil.)

*Madrid’de panoramik şehir turu. (Prado Müzesi girişi dahil)

*Toledo turu (Sinagog, Katedral, Santo Tome giriş ücretleri dahil)

*Profesyonel rehberlik hizmetleri.

*İptal teminatlı seyahat sigortası.

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

*Programda belirtilmemiş olan yemekler.

*Kalınacak olan otellerdeki şahsi harcamalar (telefon, mini bar, kuru temizleme, v.b)

*İspanya Schengen vize ücreti. 120 Euro (Gerekli evraklar sağlandığı takdirde acentamız Schengen vizesi almak için yardımcı olacaktır)

*Kişi Başına 15 TL tutan yurt dışı çıkış fonu.

 

 


5

1. Gün

İstanbul - Barcelona

SEEYOU TRAVEL yetkilileri ile okul önünde buluşma ve havaalanına yolculuk. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Barcelona’ya gitmek üzere uçaktaki yerlerimizi alıyoruz. Yaklaşık 4 saat sürecek yolculuğumuzun ardından Barcelona’ya varıyoruz. Alanda bizi beklemekte olan aracaımıza biniyor ve panoramik şehir turumuza tüm şehre hakim olan Montjuic Tepesi’nden başlıyoruz. Paseig de Gracia, Plaza De Catalunya, ViaLaietana, SantJaume Kilisesi, Calatrava Kulesi, La SagradaFamilia, ünlü Batllo evi ve Milo ev yapılarını panoramik olarak görüyoruz. Ardından akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2. Gün

Barcelona (Girona&Figueras, Dali Müzesi)

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından aracımızdaki yerlerimizi alıyor ve Girona&Figueras turu için yola çıkıyoruz. Bu turumuzda, Ortaçağdan kalma eski Girona şehrinde Yahudi Mahallesi ve Katedral’in gezilmesinin ardından Figueras’ı ziyaret edeceğiz. Sonrasında, İspanyol sürrealist ressam Salvador Dali’nin Müzesi’ni ziyaret edeceğiz. Turdan sonra Barcelona’ya otelimize dönüş ve dinlenmek için serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Barcelona ( Üniversite Gezisi )

Otelde alacağımız kahvaltının ardından ünlü mimari ve sanat müzesi Poble Espanyol ziyareti ardından Güell Park gezimiz olacaktır. Turumuzun ardından Barcelona’da üniversite gezimizi yapıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde

4. Gün

Barcelona - Zaragoza - Madrid

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası Madrid’e gitmek üzere aracımızdaki yerlerimizi alıyor ve Barcelona’dan ayrılıyoruz. Yaklaşık 8 saat sürecek yolculuğumuz sırasında Zaragoza’ya uğruyoruz ve Zaragoza panoramik turumuzu yaptıktan sonra Madrid’e yolculuğumuza devam ediyoruz. Madrid’e varışımızın ardından dinlenmek üzere otele yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

5. Gün

Madrid

Kahvaltı’dan sonra Madrid’de üniversite ziyareti ardından Toledo’ya hareket. 1987'den beri UNESCO’nun tüm şehri açık hava müzesi olarak kabul ettiği şehir, Müslümanlığın, Museviliğin, Hristiyanlığın bir arada yaşadığı bu kültür merkezini  ziyaret edeceğiz. Turumuzda, İspanya'nın en büyük katedrallerinden biri olan Toledo Katedralini içine girerek dolaşıyoruz. Ardından 11.yy'dan kalma Sinagog,San Martin ve Alcantara Köprüsü, Zocodover Meydanı, panoramik olarakgöreceklerimiz arasında. Tur sonrasında Madrid’e dönüş, otelde akşam yemeği ve konaklama.

6. Gün

Madrid

Kahvaltının ardından  panoramik Madrid turu yazpıyoruz. Bu turumuzda, Boğa güreşi arenası, İspanya Meydanı, Kraliyet Sarayı, Cibeles Meydanı ve Çeşmesi, Paseo Del Prado ve Apollo Çeşmesi, Castellana Caddeleri, Retiro Parkı, GranVia ve Plaza Mayor’u göreceksiniz. Tur sonrası otelde akşam yemeği ve konaklama.

7. Gün

Madrid-İstanbul

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından serbset zaman.Öğleden sonra havalimanına transfer. İstanbul’a uçuyoruz. Akşam saatlerinde İstanbul’a varış.

8. Gün

Önemli Bilgiler

TURUMUZA DAHİL OLAN HİZMETLER:

 

·         İstanbul / Barcelona -Madrid / İstanbul arası gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti.

·         Madrid / Barcelona arası hızlı tren ile ulaşım.

·         Barcelona’da 3 gece, Madrid’de 3 gece,merkezi 4*’lı otellerde (şehir merkezlerine 4-5  km mesafede) açık büfe kahvaltı bazında konaklamalar.

·         6 akşam yemeği.

·         Barcelona’da panoramik şehir turu.

·         Barcelona’da üniversite ziyareti.

·         Tam günlük Figueras&Girona turu.

·         Dali Müzesi giriş ücreti

·         Madrid’de panoramik şehir turu.

·         Toledo turu (Toledo Katedrali, giriş ücretleri dahil)

·         Profesyonel rehberlik hizmetleri.(Lokal Rehber + Türk Rehber)

·         İptal teminatlı seyahat sigortası.

 

 

TURUMUZA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

·         Programda belirtilmemiş olan yemekler.

·         Kalınacak olan otellerdeki şahsi harcamalar (telefon, minibar, kurutemizleme,v.b)

·         İspanya Schengen vize ücreti. 120 Euro (Gerekli evraklar sağlandığı takdirdeacentamızSchengen vizesi almak için yardımcı olacaktır)

·         Kişi Başına 15 TL tutan yurt dışı çıkış fonu.

 

Not: Bu program bir önceki programa göre biraz daha sadeleştirilmiş haldedir. İsteğe bağlı olarak Barcelona'da ya da Madrid'de ekstra müze ve ören yerleri eklenebilir. Fakat bu programda yazan şehir ve ören yerleri şuan yeterli. Daha fazla doldurmak ya da bir şey eklemek sıkışıklağa sebebiyet verir. Ve katılımcılar onlara kalacak olan bireysel zamanlarının kalmadığından şikayet edebilirler. Program bu haliyle dolu ve yeterli olacaktır düşüncesindeyiz.

 

 

ÖNEMLİ DUYURULAR:

Paket fiyatlarımız otel, ulaşım, çevre gezileri ve rehberlik hizmetlerini kapsamaktadır.

Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile program seyrinde değişiklik yapabilir (Hava muhalefeti, yol durumu vb. mücbir sebeplerden dolayı).

Mücbir sebeplerden (hava, yol vb.) ve ya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden SEEYOU TRAVEL kesinlikle sorumlu değildir.

Tur programında yer alan ekstra turlar kişi sayısı ve mevcut personelin şartlarına bağlı olarak gerçekleştirilir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir.  Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından şehre girmeden önce belirlenen dinlenme tesislerinden birine veya şehir merkezlerine yönlendirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü verilemez.

0-2 yaş çocuklara otobüste koltuk ve otel konaklamasında yatak verilmez.

Turlarımız; rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez.

Kullanılmayan ulaşım, konaklama ve çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

Uçaklı turlarımızda; uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.

Uçaklı turlarımızda kademeli fiyat sistemi mevcuttur. İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır (Uçaklı turlarda ‘ekonomik sınıf’ kullanılmaktadır).

Turumuz belirtilen kişi sayısına ulaşmadığı takdirde; iptal hakkı tur tarihinden 14 gün öncesine kadar SEEYOU TRAVEL’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda SEEYOU TRAVEL misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

En son yayımlanan sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar.

Turlarımıza katılan kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Tur programlarında belirtilen oteller; turumuzun konaklama önceliğinin bulunduğu otellerdir. Yaşanabilecek yoğunluklar doğrultusunda otel isimleri turun kalkışından 48 saat öncesinde talep edilmesi durumunda bildirilecektir. Yoğunluk ve mucbir sebepler nedeniyle standart bakımından aynı olmak şartı ile otellerde değişiklik yapılabilir. Böyle bir durumda misafirlerimiz SEEYOU TRAVEL temsilcisi tarafından bilgilendirilir

REZERVASYON FORMU