KEFKEN-KERPE-KANDIRA TURU

KEFKEN-KERPE-KANDIRA TURU

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

KAÇ GÜN

gün

KAÇ GECE

gece

KAMPANYALI TUR

Hayır
1. Gün

KEFKEN-KERPE-KANDIRA

SEEYOU TRAVEL yetkilileri ile belirtilen kalkış noktalarında buluşmanın ardından rehberimiz anlatımları eşliğinde Kandıra’ya doğru hareket ediyoruz. Kandıra girişinde yeşillikler içerisinde  serpme köy kahvaltısını alacağımız mekana varıyoruz. Kahvaltı sonrası Kandıra’ya hareket ediyoruz. Kandıra’yı dolaştıktan sonra Kefken Cebeci köyüne gidiyoruz. Oradan sonra fotoğraf çekimi için Pembe Kayalara gidiyoruz. Öğle yemeğinde Kerpe' de balık yemek için mola veriyoruz. Yemek sonrası sahilde uzun yürüyüşler yapma imkanı buluyoruz. Ardından dönüş yoluna geçiyoruz İstanbul'a vardığımızda siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak başka bir turumuzda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

         Lüks araçlarla seyahat (Turumuzdaki kişi sayısına göre araçlarda değişiklik yapılabilir.)

             Çevre gezileri

             SEEYOU TRAVEL otobüs içi ikramları

             Otelde açık büfe veya set menü 2 akşam yemeği

             1618 No’lu Turizm Kanuna Göre Zorunlu Seyahat Sigortası

                  Profesyonel rehberlik hizmeti

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

             Tüm Öğle Yemekleri

             Müze - Ören Yeri giriş ücretleri (Dileyen misafirlerimize 1 yıl geçerliliği olan müze kart tahsisi yapılır - 40 TL)

             Tüm Özel Harcamalar

             Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar

ÖNEMLİ DUYURULAR:

Paket fiyatlarımız otel, ulaşım, çevre gezileri ve rehberlik hizmetlerini kapsamaktadır.

Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile program seyrinde değişiklik yapabilir (Hava muhalefeti, yol durumu vb. mücbir sebeplerden dolayı).

Mücbir sebeplerden (hava, yol vb.) ve ya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden SEEYOU TRAVEL kesinlikle sorumlu değildir.

Tur programında yer alan ekstra turlar kişi sayısı ve mevcut personelin şartlarına bağlı olarak gerçekleştirilir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir.  Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından şehre girmeden önce belirlenen dinlenme tesislerinden birine veya şehir merkezlerine yönlendirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü verilemez.

0-2 yaş çocuklara otobüste koltuk ve otel konaklamasında yatak verilmez.

Turlarımız; rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez.

Kullanılmayan ulaşım, konaklama ve çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

Uçaklı turlarımızda; uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.

Uçaklı turlarımızda kademeli fiyat sistemi mevcuttur. İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır (Uçaklı turlarda ‘ekonomik sınıf’ kullanılmaktadır).

Turumuz belirtilen kişi sayısına ulaşmadığı takdirde; iptal hakkı tur tarihinden 14 gün öncesine kadar SEEYOU TRAVEL’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda SEEYOU TRAVEL misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

En son yayımlanan sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar.

Turlarımıza katılan kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir

REZERVASYON FORMU