KAPADOKYA

KAPADOKYA ( İNDİRİMLİ )

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

KAÇ GÜN

4 gün

KAÇ GECE

3 gece

KAMPANYALI TUR

Evet

TUR HAREKET NOKTALARI:

TUR ÜCRETİNE DAHİL HİZMETLER

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

ÖNEMLİ DUYURULAR:

TUR HAREKET NOKTALARI:

21:00 Bahçelievler Ömür Plaza Karşısı (Yan yol)

22:00 Harbiye Orduevi Karşısı

22:30 E-5 Merdivenköy Yeni Salı Pazarı

23:00 Kartal Yemek Center Otoparkı

23:30 Çayırova McDonalds Önü

TUR ÜCRETİNE DAHİL HİZMETLER

            ·         Burcu Kaya, Ramada, Sühan vb. otellerde 2 Gece Y.P Konaklama

·         2012 - 2015 model lüks otobüslerle ulaşım

·         Programda belirtilen tüm çevre gezileri

·         Profesyonel Rehberlik Hizmeti

·         SEEYOU TRAVEL otobüs içi ikramları

·         Otelde açık büfe 2 sabah kahvaltısı

·         Otelde açık büfe veya set menü 2 akşam yemeği

·         1618 Nolu Turizm Kanuna Göre Zorunlu Seyahat Sigortası

·         SEEYOU Travel Güvencesi

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

 

·         Tüm Öğle Yemekleri

·         Yemeklerde alınacak tüm içecekler

·         Müze - Ören Yeri giriş ücretleri (Dileyen misafirlerimize 1 yıl geçerliliği olan müze kart tahsisi yapılır - 40 TL)

·         Tüm Özel Harcamalar

·         Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar

ÖNEMLİ DUYURULAR:

Paket fiyatlarımız otel, ulaşım, çevre gezileri ve rehberlik hizmetlerini kapsamaktadır.

Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile program seyrinde değişiklik yapabilir (Hava muhalefeti, yol durumu vb. mücbir sebeplerden dolayı).

Mücbir sebeplerden (hava, yol vb.) ve ya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden SEEYOU TRAVEL kesinlikle sorumlu değildir.

Tur programında yer alan ekstra turlar kişi sayısı ve mevcut personelin şartlarına bağlı olarak gerçekleştirilir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir.  Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından şehre girmeden önce belirlenen dinlenme tesislerinden birine veya şehir merkezlerine yönlendirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü verilemez.

0-2 yaş çocuklara otobüste koltuk ve otel konaklamasında yatak verilmez.

Turlarımız; rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez.

Kullanılmayan ulaşım, konaklama ve çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

Uçaklı turlarımızda; uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.

Uçaklı turlarımızda kademeli fiyat sistemi mevcuttur. İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır (Uçaklı turlarda ‘ekonomik sınıf’ kullanılmaktadır).

Turumuz belirtilen kişi sayısına ulaşmadığı takdirde; iptal hakkı tur tarihinden 14 gün öncesine kadar SEEYOU TRAVEL’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda SEEYOU TRAVEL misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

En son yayımlanan sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar.

Turlarımıza katılan kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Tur programlarında belirtilen oteller; turumuzun konaklama önceliğinin bulunduğu otellerdir. Yaşanabilecek yoğunluklar doğrultusunda otel isimleri turun kalkışından 48 saat öncesinde talep edilmesi durumunda bildirilecektir. Yoğunluk ve mucbir sebepler nedeniyle standart bakımından aynı olmak şartı ile otellerde değişiklik yapılabilir. Böyle bir durumda misafirlerimiz SEEYOU TRAVEL temsilcisi tarafından bilgilendirilir

1. Gün

Perşembe: Gece Yolculuğu (İstanbul - Aksaray)

SEEYOU TRAVEL yetkilileri ile belirtilen kalkış noktalarında buluşmanın ardından rehberimiz anlatımları eşliğinde İstanbul, Adapazarı, Bolu üzerinden otobüs içi ikramlarımız ile Kapadokya’ya yolculuk ediyoruz.

2. Gün

Cuma: Ihlara Vadisi - Narlı Göl - Derinkuyu Yer altı Şehri - Üç Güzeller - Ürgüp - Asmalı Konak - Onyx Taş Atölyesi

Aksaray’da sabah vereceğimiz kahvaltı molasının ardından gezimize başlamak üzere ilk durağımız olan Ihlara Vadisi’ne doğru yola çıkıyoruz. Ihlara Vadisi içerisinde yer alan Ağaçaltı, Yılanlı Kilisesi gezildikten sonra volkanik bir arazi içerisinde bulunan Narlı Göl’e doğru yola çıkıyoruz. Burada alacağımız çay, kahve ikramının ardından Derinkuyu yer altı şehrine gidiyoruz. Rehberimizin anlatımı eşliğinde Ürgüp panoramik gezimizi yapmak için yola çıkıyoruz. Burada Asmalı Konak dizisinin çekildiği konağı görüp bölgenin mükemmel şaraplarını tatmak üzere sarap evine gidiyoruz. Ardından is Üç Güzeller Mevkii’nde şapkalı peribacalarının en güzel örnekleri eşliğinde verilecek fotoğraf ve gezinti molası, Onyx taş atölyesi ziyareti ve alışveriş imkanı. Turumuzun sonunda akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Cumartesi: Dervent(Düşler Vadisi)-Uçhisar-Göreme Açık Hava Müzesi-Paşabağ-Göreme Panorama(Seyir Terasında Kahve Keyfi)-Balon Macerası

Sabahın erken saatlerinde (05:30) dileyen misafirlerimiz ile düzenleyeceğimiz balon turuna gidiyoruz (Ekstra - Balon Turu 290 TL). Balon turumuzun ardından otele dönüş ve otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından bölgedeki gezimizi yapmak üzere otelden ayrılıyoruz. Gezeceğimiz yerler arasında; Göreme Açıkhava Müzesi (Müze kaya içine oyulmuş manastırlar, kiliseler, şapeller, yemekhaneler, mutfaklar ve yaşam alanlarından oluşmaktadır), Paşabağ Vadisi’nde, Düşler Vadisi olarak da adlandırılan Dervent Vadisi’nde ve Uçhisar Kalesi’nde fotoğraf molaları veriyoruz. Turumuzun sonunda akşam yemeği ve konaklama otelimizde.  Akşam yemeğinin ardından dileyen misafirlerimiz ile ekstra yapılacak olan Türk Gecesi’ne gideceğiz. Türk Gecesi’nde halk oyunları gösterileri ve çeşitli şovlar eşliğinde güzel bir akşam geçireceğiz. (Ekstra - Türk gecesi 60 TL) 

4. Gün

Pazar: Güvercinlik Vadisi - Avanos - Kızılırmak Kenarında Yürüyüş - Hacı Bektaş-ı Veli Dergahı

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından Güvercinlik Vadisi’nde fotoğraf molası, Çanak Çömlek Atölyesi tanıtımı ve alışveriş imkanı. Yeniçerilerin Piri Hacıbektaş-ı Veli’nin Türbesi (Üçler Çeşmesi, Nadar Avlusu, Alanlı Çeşme, yemekhane, Meydan Evi, Mihman Evi, Hacı Bektaş-ı Veli’nin Türbesi ve Balım Sultan Türbesi’nin gezilmesi) ardından belirlenen saatte dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gerekli molalar verildikten sonra İstanbul’a akşam saatlerinde ulaşıyor ve siz değerli misafirlerimizi, bir başka SEEYOU TRAVEL organizasyonunda buluşmak dileğiyle sizleri almış olduğumuz noktalara bırakıyoruz.

REZERVASYON FORMU