İSKEÇE KARNAVALI

İSKEÇE KARNAVALI ( İNDİRİMLİ )

BAŞLANGIÇ

24.02.2017

BİTİŞ

27.02.2017

KAÇ GÜN

3 gün

KAÇ GECE

2 gece

KAMPANYALI TUR

Evet
1. Gün

İstanbul – Kavala - Selanik

SEEYOU TRAVEL yetkilileri ile belirtilen kalkış noktalarında buluşmanın ardından Tekirdağ - Keşan - Malkara - İpsala yolunu takip ederek geceyarısı İpsala Türk sınırına varıyoruz.

2. Gün

KAVALA - SELANİK

Türk sınır kapısındaki pasaport ve gümrük işlemlerinin yapılması ve sonrasında, Meriç Nehri'ni geçerek Yunanistan Kipi Sınır Kapısı'ndaki pasaport ve gümrük işlemleri tamamlamamızın ardından, sabah saatlerinde  Kavala’ya varıyoruz.Alacağımız.kahvaltı sonrası Kavala şehir turuna başlıyoruz. Gezeceğimiz yerler arasında; Mehmet Ali Paşa İmarethanesi, Parga’lı İbrahim Paşa tarafından yapılan dört köşe cami, KanuniSultan Süleyman zamanında yapılmış su kemerleri bulunmakta.Kavala gezimizin ardından Selanik’e hareket ediyoruz.Selanik şehir turunda  Makedonia Trakya & BakanlıkBinası, Ag. Dimitri Kilisesi, fuar alanı, Döner Kule, 19.yy neo klasikyapılar,Liman, Beyaz Kule , Makedonia Tiyatro Binası , St. Nicholas, St.Harlambos Kiliseleri, Hamza Bey Camii, B.İskender, E. Venezelo, P. Konstantin Heykelleri,Vardar, Makedonia, Aristoteles, Elefterios Meydanları göreceğimiz yerler arasındadır.Şehir turu sonrası Atatürk’ün evini ziyaret ediyor ve otelimize yerleşiyoruz.Akşam dileyenler ile olarak taverna turuna katılma imkanı.(ekstra)

3. Gün

İskeçe Karnavalı -İstanbul

Sabah erkenden alacağımız  kahvaltı sonrası İskeçe’ye hareket ediyoruz.  İskeçe kentinin Avrupa Birliği tarafından verilmiş Yunanistan’ın en iyi korunmuş eski şehri ünvanına nasıl sahip olduğunu rehberimiz eşliğinde yapacağımız gezintide göreceğiz. Osmanlı’nın izlerine hakim olduğu tarih kokan sokaklarını gezdikten sonra İskeçe karnavalının geçit törenini izleyeceğiz. Brezilya’daki Rio karnavalının benzeri olan bu festivalde ,ülke genelinden karnavalı izlemeye gelen her yıl 200 bin kişi ile birlikte coşkulu bir şekilde karnaval görüntülerini izleyip eğlenip güzel anılar biriktiriyoruz. Karnavalın ardından akşam saatlerinde Dedeağaç yolu üzerinden Yunanistan sınır kapısı Kipi'ye oradan da Türk sınır kapısı İpsala'ya varıyoruz. Pasaport Ve gümrük işlemlerini takiben İstanbul’a akşam saatlerinde ulaşıyor ve siz değerli misafirlerimizi, bir başka SEEYOU TRAVEL organizasyonunda buluşmak dileğiyle sizleri almış olduğumuz noktalara bırakıyoruz.

REZERVASYON FORMU